وکیل پایه یک زن در پرسش و پاسخ حقوقی

گروه وكلاي آسايش گستران با در اختيار داشتن كادري گسترده از وكلاي پايه يك و قضات بازنشسته و اساتيد دانشگاهي در سراسر ايران و كشورهاي زيادي ميتوانند تامين كننده آسايش حقوقي شما هموطنان ارجمند باشند . هسته مركزي حقوقي موسسه آسايش گستران در سه كميسيون حقوقي ، كيفري و خانواده انجام وظيفه مينمايند ، به نحوي كه پرونده هاي ارجاعي ، در كميسيون مريوطه مطرح و پس از تعيين استراتژي ، توسط وكلاي مربوطه پيگيري ميشود و در تمام مراحل قضايي پرونده توسط مسئولين كميسيون بر حسن جريان امور نظارت ميشود .

وکیل پایه یک زن در پرسش و پاسخ حقوقی

۱,۵۳۳ بازديد

در نوشته وکیل پایه یک زن در پرسش و پاسخ حقوقی می خواهیم تا در رابطه با سوالات پر تکرار شما عزیزان درباره تمامی مسائل حقوقی و کیفری پاسخگو با شیم. همچنین برای آن که پاسخ های بیان شده از سطح فنی بالایی برخوردار باشند ، تمامی پاسخ ها از جانب وکلای باتجربه آسایش گستران بیان شده است تا شک و تردیدی از درستی مطالب بیان شده به وجود نیاید. به گفته وکیل پایه یک بهتر است تا افراد جامعه با هر شغلی که دارند ، اطلاعات حقوقی خود را تا سطح بالایی افزایش دهند تا در جریان زندگی با مشکلات متعدد حقوقی مواجه نگردند.

 وکیل پایه یک زن در پرسش و پاسخ حقوقی

پرسش [ ارث زن از شوهر ] :

پس از این که من و شوهرم از یکدیگر جدا شدیم ، او فوت کرد . آیا از او ارث می برم ؟

پاسخ وکیل حقوقی خانواده :

با استناد به ماده 943 قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران ، اگر طلاق رجعی گرفته شده باشد و هر کدام از طرفین پیش از انقضا و اتمام عده فوت کند ، طرف دیگر از او ارث خواهد برد . البته باید توجه داشته باشید که اگر طلاق از نوع بائن باشد ، و یکی از طرفین ازدواج بعد از اتمام عده فوت کند ، در این شرایط دیگر نفر دیگر از او ارث نمی برد .

 

پرسش [ متارکه ]  :

من دانشجوی روسیه هستم . دلایلی وجود دارد که امکان زندگی با همسرم را تدارم و قصد دارم از او جدا شوم . از زمان عقد ما 2 سال می گذرد و مهریه ام 5 سکه است . قرار ما بر این بود که بعد از عقد به بنده حق طلاق بدهند که ندادند . تنها حق سکونت را در عقدنامه دو نفره ذکر کردند و سند محضری بابت آن ندادند . در حال حاضر ایشان من را تهدید به ممنوع الخروجی نموده اند . ابتدا قرار بر طلاق توافقی شد اما اکنون به آن هم راضی نیستند و نمی خواهند طلاقم بدهند . آیا راهی وجود دارد که از ایشان جدا شوم ؟

پاسخ وکیل پایه یک خانواده :

در قوانین ایران ، حق طلاق برای آقایان است و زنان زمانی می توانند طلاق بگیرند که یا حق طلاق را به شکلی که مورد قبول دادگاه باشد در اختیار داشته باشند ، و یا شوهر شان یکی از موارد ذکر شده در شروط عقدنامه را زیر پا گذاشته باشد . در واقع می توان اینطور بیان داشت که خانم ها بدون داشتن دلیل یا دلیل موجهی که باید به استناد عقدنامه باشد ، نمی توانند اقدام به متارکه نمایند مگر اینکه این طلاق به شکل توافقی یا با اخذ وکالتنامه ی محضری یا کنسولی از سفارت ایران صورت بگیرد .

 وکیل پایه یک زن در پرسش و پاسخ حقوقی

پرسش [ مصالحه و تهاتر ]  :

با یک پدر و پسر دعوا کرده ام . پدر از من شکایت کرده است و برای من حکم سه و نیم درصد دیه صادر کرده اند . بنده از پسر شکایت کردم و برای او حکم پنج و نیم درصد دیه را صادر نموده اند . آیا می توان دیه ای که باید به پدر پرداخت کنم را از دیه ای که پسر باید به من بپردازد ، کم کرد و ما به التفاوت آن را به من بپردازند و تهاتر انجام شود ؟ یا باید هر شخصی به صورت جداگانه دیه را پرداخت بنماید ؟

پاسخ وکیل پایه یک کیفری :

با استناد به این موضوع که اشخاص یکی نیستند ، پس امکان تهاتر وجود ندارد . اما راهی که پیشروی شما قرار دارد این اسن که از قاضی اجرای احکام بخواهید پدر و پسر را به جهت مصالحه و تهاتر به اجرای احکام کیفری دعوت کند .

 

پرسش [ واگذاری ملک ] :

سوال من این است که اگر یک ملک را به نام شخص دیگری کنیم و در محضر بگوییم که تا زمان مرگ من نمی تواند آن را بفروشد ، معامله کند یا تصاحب کند ، آیا از نظر قانونی این کار امکان پذیر است ؟

پاسخ وکیل پایه یک حقوقی :

اگر در شرطی آمده باشد که ملک یا مالی که واگذار به شخص دیگری شده است ، تا مدتی که واگذار کننده در قید حیات هست قابل فروش یا هر نوع انتقالی اعم از اجاره نیست ، از لحاظ حقوقی این شرط صحیح و قانونی است . در صورتی که منظور از تصاحب ملک یا تصاحب مال ، هر گونه استفاده کردن یا تغییر در ملک یا مال یا واگذاری آن ملک یا مال باشد ، شرط ذکر شده ، امکان پذیر است و لازم الاجرا خواهد بود .

پرسش [ انحصار وراثت ] :

خواهر بنده یک همسر و یک فرزند پسر دارد . و مادر ما نیز در قید حیات هستند . خواهرم فوت کرده است . می خواهیم بدانیم اکنون ارثیه ی او در انصار ورثه به چه شکلی تقسیم می گردد ؟

پاسخ وکیل خانواده :

ورثه ای که در هنگام فوت خواهر شما بوده اند ، همسر و پسر او و همچنین مادر شما می باشند . به شکلی که در قانون آمده است ، مادر شما یک ششم و همسرش یک چهارم و بقیه ی ارث به پسرش خواهید رسید .

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.